Blog

Wil je een romantisch weekje of weekendje weg in eigen land? Dit zijn de beste tips 

Ben je op zoek naar een romantische bestemming voor een weekendje of weekje weg met je partner, maar zit een verre reis er niet in? Niet getreurd, want ook in Nederland zijn er ontzettend mooie bestemmingen die perfect geschikt zijn voor een romantisch verblijf met je partner. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor de beste tips voor een romantisch verblijf in eigen land.

Dit is de meest romantische bestemming van Nederland

‘s Avonds na een romantische strandwandeling samen in slaap vallen met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond? Het kan in Zeeland, één van de prachtigste gebieden die in Nederland te vinden zijn. Hotels Zeeland met je partner is geheid een romantische vakantie. Of je nu een weekendje weg gaat of kiest voor een verblijf van een week; in Zeeland zijn er tal van romantische activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen. Natuurlijk kunnen jullie heerlijk ontspannen aan het water en prachtige strandwandelingen maken, maar er is nog veel meer te doen. 

De leukste activiteiten voor een weekje of weekendje Zeeland

In Zeeland is er ontzettend veel te doen. Zo kunnen jullie er romantisch dineren in een van de sfeervolle restaurants, heerlijk picknicken in de mooiste natuurgebieden en romantisch overnachten aan het water in een prachtig huisje waar jullie heerlijk tot rust kunnen komen. Absolute musts voor jullie verblijf in Zeeland zijn het eten van heerlijke oesters, er een dagje op uit in het mooie Middelburg en samen genieten van de beste wijn bij het Zeeuwse wijnlokaal de Kleine Schorre. 

Daarnaast zijn er prachtige bezienswaardigheden met een romantische sfeer, zoals het Kasteel Westhove dat net buiten Oostkapelle staat. Breng ook zeker samen een bezoek aan de prachtige historische stad Veere met haar prachtige romantische architectuur. Een andere aanrader is het bezoeken van het Veerse Meer. Hier kunnen jullie samen een romantische boottocht maken, aan watersport doen, lekker zwemmen en genieten van de prachtige omgeving tijdens een romantische picknick. Samen even echt tot rust komen? Laat jullie verwennen in één van de luxe wellness centra, sauna’s of spa’s in de omgeving. 

Tenslotte kan een bezoek aan het alom bekende Zoutelande, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd, natuurlijk niet ontbreken. De stranden van deze prachtige stad liggen op het zuiden en hebben daarom de meeste zonuren van alle stranden in ons land.

Geef een antwoord