Blog

Twee modetrends voor mannen deze winter

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal de mannen steeds meer bezig zijn met de laatste mode en trends binnen dit gebied op de voet volgen. Toch is het af en toe een beetje lastig om het overzicht te bewaren. Er zijn namelijk zo veel verschillende modehuizen en blogs die jou willen informeren over de laatste mode. Om het vinden van een stijl die bij jou past wat makkelijker te maken, vind je in dit blog alle informatie die je nodig hebt om de winter van 2020 door te komen op het gebied van fashion voor mannen! Benieuwd welke trends niet meer weg te denken zullen zijn? Lees dan snel verder!

Merken en logo’s mogen weer gezien worden

Laten we van start gaan met iets wat de laatste jaren behoorlijk als een taboe werd beschouwd: de logo’s van kledingmerken. In voorgaande seizoenen zag je alleen maar een klein logo’tje ergens op de borst, minimalistische ontwerpen en verder hoefde geen enkel herkenningspunt te hebben voor het dragen van merkkleding. Dat is deze winter wel anders.

Logo’s maken namelijk een enorme comeback! Sweaters, jassen en accessoires waarop logo’s van merken herkenbaar en goed in beeld zijn ga je veel tegenkomen deze winter. Vooral items van Off White en Daily Paper gaan erg interessant worden dit jaar. Wil jij nou ook de blits maken met een Off White jas of een Daily Paper jas heren ? Wees er dan snel bij want dit zijn de hotste merken van dit moment.

Zwart is terug van weggeweest

Niet alleen het showen van logo’s is deze winter weer helemaal terug van weg geweest. Dit is namelijk ook het geval met zwart op zwart! Ben jij fan van het dragen van black on black? Dan wordt deze winter één groot feest voor jou (ondanks je donkere outfits).

Leef je uit met de monochrome trend. ben je hier nog niet bekend mee? Geen probleem, het is namelijk vrij simpel. De monochrome trend is eigenlijk niets meer of minder dan het dragen van één kleur in verschillende tinten. Draag deze trend bijvoorbeeld met een zwarte jas, licht zwarte hoodie en grijze broek. Maak de look af met een paar witte sneakers en jij rockt de monochrome trend zonder moeite!

Pro tip: de monochrome trend hoeft niet per se alleen met zwarte kleding gedragen te worden. Dit kan ook makkelijk in het blauw, roze of groen. Het is waar jij jezelf het meest comfortabel in voelt!

Geef een reactie