Blog

Shock- en affectieschade door een verkeersongeval

Ben je op zoek naar een advocaat die u kan bijstaan in het verdedigen van uw zaak als het gaat om letsel, shock- of affectieschade? Doe dan beroep op brugman Letselschade Advocaten regio Nijmegen. Zowel bij een auto-ongeluk, een bedrijfsongeval of een fietsongeval kun je op ervaren experts rekenen.  

Zoek je een letselschade advocaat Nijmegen voor het verhalen van letselschade? Bij Brugman Letselschade Advocaten krijg je de beste hulp. De letselschade specialisten hebben jarenlange ervaring in diverse zaken aangaande letselschade en zorgen dus voor een goede verdediging van elke zaak.  

Meest voorkomende gevallen van letselschade

  1. Bedrijfsongeluk

  2. Auto-ongeluk

  3. Gebeten door hond

  4. Val door een gebrekkig wegdek

Dankzij een doorgedreven manier van aanpak wordt alle schade verhaald naar de tegenpartij. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken want of het nu gaat om een fietsongeval, een auto-ongeluk of een algemene val, je wordt zo snel mogelijk geholpen op juridisch vlak door de experts. 

 

Geen addertjes onder het gras

Bij Brugman Letselschade Advocaten krijg je kosteloze rechtshulp vanuit Nijmegen. Alle onduidelijkheden zoals “no cure no pay” worden achterwege gelaten. Alle kosten worden op de aansprakelijke partij afgeschreven zoals het ook moet. 

Niet enkel de kosten voor het ongeval zullen worden vergoed maar ook de schade die je zal ondervonden hebben door arbeidsongeschiktheid. Ook hulp in het huishouden of bijkomende verzorging wordt gedekt. Op die manier kun jij je volledig focussen op je herstel en het optimaal realiseren van je doelstellingen zodat je snel terug kunt doen waar je zin in hebt. 

Shockschade

Ben je getuige geweest van een ongeval? Ben je zelf als fietser aangereden? Dan kan dit echt een trauma veroorzaken die je voor vele jaren bewust of onbewust kunt meeslepen. In bepaalde omstandigheden heb je hiervoor recht op een schadevergoeding. Men zal onderzoeken in welke mate je écht nadeel hebt ondervonden van de gebeurtenissen en op welke manier men je hierbij het beste kan ondersteunen. Vooral op juridisch vlak wordt ervoor gezorgd dat jij optimaal wordt bijgestaan want in heel wat gevallen zal de tegenpartij uiteraard kiezen voor een minnelijke schikking en heel wat minder betalen.

 

Affectieschade

Sinds 2019 heeft niet enkel de erfgenaam, maar ook de ouders, broers zussen, kinderen en zelfs kleinkinderen recht op een stuk van het nalatenschap. Ouders, broers en zussen kunnen vanaf dan ook smartengeld vragen. De persoonlijke impact van bepaalde trauma’s mogen niet onderschat worden en vandaar ook de mogelijkheid om als naaste verwante een bepaalde vergoeding te vragen hiervoor.

 

Geef een antwoord