Blog

Bij Amsterdam kledingmerk In Gold We Trust is verbinding met elkaar essentieel

De fundamenten van het Amsterdamse kledingmerk In Gold We Trust zijn tijdloosheid, maatwerk en vrijheid. De designs hebben als basis de eerdere ontwerpen van moederbedrijf Franzel Amsterdam. Wat In Gold We Trust centraal zet binnen het merk zijn kwaliteit en vakmanschap. Kwaliteit en vakmanschap is wat je hier krijgt.

 

In Gold We Trust laat zich niet in een hokje duwen

De hoogwaardige collectie van In Gold We Trust heeft als een van de inspiratiebronnen cultuur. Alle kledingstukken zijn ontwerpen voor een gemeenschap van individuen waarbij de stijl constant in beweging is. Een stijl die beïnvloed wordt door diverse culturen, generaties en scenes. In Gold We Trust laat zich vooral niet in een hoekje duwen of onder een label laten vallen. Dat past niet bij het merk en daar verzetten ze zich dan ook tegen. Dit merk weet heel goed wie ze zijn en daar kan niemand wat aan veranderen. Elk product wordt met veel zorg vervaardigd en het streven is dan ook om een zo hoog mogelijke productiewaarde te verkrijgen.

 

De veelzijdigheid van In Gold We Trust

De inspiratie van In Gold We Trust komt uit verschillende kledingstukken van mensen die jong van hart en geest zijn, maar komt de wereld van dit merk vooral van binnenuit. Het geloof van dit merk is dat kleding vereniging brengt en dat wordt vaak over het hoofd gezien. Het heeft de mogelijkheid om ruis te verwijderen en ruimte te maken wat belangrijk is, namelijk expressie van karakter en charisma. In Gold We Trust is van mening dat veelzijdige kleding een gevoel geeft van trots, verbondenheid en gemeenschap. Dit geeft versterking aan wat de drager vertegenwoordigt, het creëert een bepaalde samenhang en biedt daarnaast een juiste balans tot smart-casual.

 

De collectie van In Gold We Trust

Er vallen genoeg kledingstukken te vinden in de In Gold We Trust collectie. Dat zowel voor heren, dames als kids. Zo heb je In Gold We Trust hoodie die te herkennen is aan het logo op de linkerborst of voorkant. Dat dit merk kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan merk je aan dit kledingstuk. Het is namelijk van hoogwaardig kwaliteit en is erg duurzaam. Iedereen zal dat daar mee eens zijn. Niet alleen de hoodie is erg populair in deze collectie, maar ook de diverse shirts, broeken en andere accessoires zoals petten doen het erg goed. Uiteindelijk is het grote doel van In Gold We Trust verbinding met elkaar en dat doen ze op perfecte wijze met deze kledinglijn.

 

Geef een antwoord